Βαθμολογία

Παντέλης και επίσημα στον Διαγόρα!

Ο Νίκος Παντέλης είναι ο διάδοχος του Ανδρέα Σταύρου στο τιμόνι του Διαγόρα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ροδίτικη ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του »γηραιού». »Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ανδρικής του ομάδας ποδοσφαίρου είναι ο κ. Νίκος Παντέλης. Η επιλογή του πραγματοποιήθηκε μετά τον καταρτισμό των ομίλων της ‘ Εθνικής από την ΕΠΟ, και αφού το τμήμα ποδοσφαίρου είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς αξιόλογους προπονητές, που εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του «γηραιού». Ο 58χρονος έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται στη Ρόδο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, προκειμένου να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του. Ο Γ.Σ. Διαγόρας τον καλωσορίζει και του εύχεται επιτυχία στο έργο του.

ΤΟ WHO IS WHO TΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας εργάστηκε ως προπονητής. Ξεκίνησε  από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και συνέχισε σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών, όπως: Α.Ο. Κέρκυρα, ΑΠΟ Κερατσίνι, Αθηναϊκός Α.Σ., Α.Ο. Χαλκίδα, Α.Ο. Καστοριά, Α.Σ. Λαμία. Την περίοδο 2006-07 ανέβασε τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου από τη Γ’ στη Β΄ Εθνική.  Στα μισά της περιόδου 2007-08 έφυγε από την ομάδα του Μπραχαμίου και πήγε στην  Γ.Σ. Καλλιθέα. Τη σεζόν 2008-09 εργάστηκε στην Κέρκυρα, το 2009-10 στην ΓΣ Ηλιούπολη. Ακολούθησαν οι ομάδες Εθνικός Αστέρας και Πανιώνιος, για πρώτη φορά ομάδα  Α΄ Εθνικής. Το 2015 ήταν προπονητής στην Καλλιθέα, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΟ Χανιά.
-Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί όλους τους προπονητές που έδειξαν ενδιαφέρον και ήταν πρόθυμοι να ενταχθούν ως επικεφαλής στο προπονητικό τημ της ομάδας μας.