Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Σπουδαίος παίκτης και θαυμάσιος χαρακτήρας»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος προπονητής της ΑΕΛ Αντώνης Γεωργιάδης που αναφέρθηκε και εκείνος στον αείμνηστο Γιώργο Μητσιμπόνα με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον χαμό του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη:

«Όλοι θυμόμαστε πόσο σπουδαίος παίκτης ήταν ο Γιώργος, αλλά εγώ θα σας πω για το ότι ήταν θαυμάσιος χαρακτήρας και δεν θα ξεχάσω ένα παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη στο Χαριλάου, 1-1 το σκορ, που είχε βάλει το τέρμα και είχε αναφερθεί χαρακτηριστικά μετά. Ένας θαυμάσιος χαρακτήρας, πολύ καλός παίκτης παρότι πολλοί φίλαθλοι τον πρώτο καιρό είχαν αντίρρηση όταν τον είδαν και θεώρησαν πολλά τα 5.000 για την απόκτηση του. Θυμάμαι είχα πει τότε ότι για αυτόν που ο κόσμος διαμαρτύρεται θα παίξει Ολυμπιακό και εθνική ομάδα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους Λαρισαίους που παρότι η ΑΕΛ πήρε το πρωτάθλημα με άλλον προπονητή υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπο μου όπως και εγώ τους εκτιμώ απόλυτα».

Σε ερώτηση για το φετινό πρωτάθλημα είπε:

«Αυτό που λείπει από την ΑΕΛ είναι ένας καλός προπονητής γιατί το ρόστερ είναι πολύ καλό. Για μένα τέσσερις είναι οι βασικοί λόγοι σε μια ομάδα για να είναι καλή. Αυτοί είναι ο προπονητής, τα οικονομικά δεδομένα, ο λαός και το καλό υλικό».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ