Βαθμολογία

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανακοίνωσε τη νέα ημέρα της εκπομπής της

Πριν από μερικές μέρες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ,πως το «Πάμε Πακέτο» τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αλλάξει ημέρα προβολής. Από εκείνη τη στιγμή τα δημοσιεύματα ήθελαν την εκπομπή μετακινείται στο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα να τοποθετείται στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου, στο κενό δηλαδή που άφησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως η εβδομαδιαία κοινωνική εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ. Η ίδια σήμερα το πρωί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη είδηση και  αποκάλυψε την ημερομηνία της τηλεοπτικής επιστροφής της, δίνοντας τέλος στην όλη παραφιλολογία των τελευταίων εβδομάδων.

«Καλή σχολική χρονιά παιδιά!  Η…δική μας θα ξεκινήσει ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Οκτωβρίου τελικά (όπως επέλεξε ο προγραμματισμός του @alphatv). Υγεία και σύνεση σε όλους. Μαθητές και δασκάλους…», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια, δημοσιεύοντας την φωτογραφία ενός χαριτωμένου μικρού κοριτσιού. Η φράση ,"όπως επέλεξε ο προγραμματισμός του alphatv" ,δείχνει μία δυσαρέσκεια για τη μετακίνηση αυτή και εκφράσει και το παράπονο της στη διοίκηση του σταθμού.