Βαθμολογία

Γκάλης: «Αισθάνομαι ευλογημένος, συγκλονιστική εμπειρία»

Αναγνωρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο... Προσέφερε πολλά στο μπάσκετ, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που είδαμε να αγωνίζονται στην Ευρώπη και γι' αυτό τιμήθηκε με την είσοδό του στο Hall of Fame.

Την Τρίτη (12/9) ο Νίκος Γκάλης έκανε μία τοποθέτηση μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο facebook. Εκεί εξέφρασε τη χαρά του για την τιμή που του έγινε και προσέθεσε πως αισθάνεται ευλογημένος και πως ένα κομμάτι της επιτυχίας ανήκει στον κόσμο.

Αναλυτικά: «Επιστρέφοντας χθες στη χώρα μου μετά από την είσοδό μου στο Hall of Fame, είχα τη χαρά να συναντήσω στο αεροδρόμιο πλήθος κόσμου που με υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και αγάπη που μου έφεραν στο μυαλό μνήμες από την ένδοξη εποχή της αθλητικής μου καριέρας. Ευχαριστώ θερμότατα όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και όσους χαίρονται με τη χαρά μου.

Αισθάνομαι ευλογημένος που έζησα αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία και εύχομαι να έδωσα χαρά σε όσο το δυνατό περισσότερους. Ένα κομμάτι της επιτυχίας μου είναι δικό σας. Κι ένα κομμάτι της καρδιάς μου σας ανήκει».