Βαθμολογία

Σαββίδης: «Όλα μπορούν να διορθωθούν»

Ενωτικός παρουσιάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο δείπνο που παρέθεσε στους ανθρώπους και τις οικογένειες του ποδοσφαιρικού τμήματος το βράδυ της Τρίτης (12/9). Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης προς τους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να ξεχάσουν όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα ενώ σημείωσε πως είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα.

Παράλληλα, εξέφρασε τη πλήρη στήριξή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά όσα είπε: Σας καλώ να ξεχάσετε ό,τι άσχημο έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δεν μπορούμε να ξαναβρούμε πράγματα που χάθηκαν και δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε πίσω. 

Είμαστε στην αρχή της χρονιάς και όλα μπορούν να διορθωθούν αν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σκέφτεται τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Χρειάζομαι ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και όλοι μαζί να βάζουν τις ικανότητές τους προς όφελος της ομάδας. 

Ξέρω ότι ο κάθε ένας από εσάς, προπονητής, ομάδα και στελέχη είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας στην Ελλάδα. Όμως οι καλύτεροι, δεν έχουν κάνει ακόμη την καλύτερη ομάδα. 

Όλοι εμείς, εγώ και οι εργαζόμενοι είμαστε ουσιαστικά οι βοηθοί του προπονητή και των παικτών. 11 παίζουν αλλά 100 δουλεύουν για το κάθε παιχνίδι.  Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο. 

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δεν μου άρεσε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς. Ακόμη και στο ματς χθες (σ.σ με Απόλλωνα Σμύρνης) είδα παίκτες που πρώτα προσπαθούσαν να μην κάνουν λάθος και όχι να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι ευλογημένος που η μοίρα με έφερε εδώ. Νιώστε το ίδιο και θα καταλάβετε στο τέλος τι έχετε πετύχει».