Βαθμολογία

Παναρκαδικός: «Δεν κατεβαίνουμε σε όμιλο με Κυκλάδες και Δωδεκάνησα»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (12/9) η ομάδα του Παναρκαδικού με την οποία αναφέρει στις αρμόδιες αρχές του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα αν τοποθετηθεί σε όμιλο με ομάδες από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Με αφορμή τα σχόλια που διαρρέουν καθημερινά για το σχηματισμό των ομίλων της Γ Εθνικής κατηγορίας, η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. εκφράζει δημόσια την έντονη δυσαρέσκειά της και δηλώνει προς κάθε πλευρά ότι δε θα δεχτεί να γίνει το «θύμα» της καραμπόλας, που μεθοδεύουν κάποιοι, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Με ομόφωνη απόφασή της ( 11/9/17 ) η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. δηλώνει ότι σε καμιά περίπτωση δε θα δεχτεί να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2017 – 2018 αν η τελική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ συμπεριλάβει την ομάδα της Τρίπολης στον όμιλο με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα!

Μερικοί φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ότι οι ομάδες της Γ Εθνικής δίνουν κάθε χρόνο αγώνα επιβίωσης. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι οικονομικές συνθήκες των σωματείων δεν επιτρέπουν ούτε «ηρωισμούς» αλλά ούτε και «ταξίδια αναψυχής» στη νησιωτική Ελλάδα!

Αν οι υπεύθυνοι δεν το καταλάβουν έγκαιρα και προχωρήσουν με αυτή τη λογική, που «φωτογραφίζεται» εντέχνως από τα ΜΜΕ, στο σχηματισμό των φετινών ομίλων  τότε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα πριν ακόμα ξεκινήσει αφού οι συμμετοχές των ομάδων θα είναι τόσο λίγες που ίσως να χωράνε μόνο σε ένα όμιλο!

Ας το σκεφτούν λοιπόν σοβαρά οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ πριν κάνουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους για τους φετινούς ομίλους. Ας το σκεφτούν όσο ακόμα είναι νωρίς. Εμείς πάντως ως ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. τους προειδοποιούμε έγκαιρα και τους καλούμε να πάρουν τις αποφάσεις τους με λογική και χωρίς να έχουν στο μυαλό τους δεύτερες σκέψεις.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά σε αυτή την χώρα και στο ελληνικό ποδόσφαιρό διεκδικούμε το … αυτονόητο».

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ