Βαθμολογία

Δεν αφήνει ατιμώρητο τον τέταρτο η ΑΕΛ, καταγγελία Κούγια για Μελισσανίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (12/9) η ΠΑΕ ΑΕΛ στην οποία αναφέρει ότι δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητο τον διαιτητή Λάμπρου, που ήταν τέταρτος στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ σε καταγγελία θα προχωρήσει ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανεξαρτήτως της τραγικής εμφάνισης και της ευθύνης του προπονητού και των παικτών δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητο και τον 4ο διαιτητή της συναντήσεως Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας, ο οποίος παρέσυρε τον Ευαγγέλου στην άδικη αποβολή του Aganovic, αλλά και στην συμπεριφορά του να μην ενημερώσει τον διαιτητή για την συμπεριφορά του αντιαθλητικού κατ' εξακολούθηση ποδοσφαιριστού της ΑΕΚ Βράνιες, ο οποίος αποθρασυμένος από το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη ή την απευθείας κόκκινη σε δύο εγκληματικές του συμπεριφορές με τα γόνατα στο κεφάλι και στη μέση των Perrone και Ναζλίδη, έβριζε κατ' επανάληψη τον πάγκο της ΑΕΛ όταν αυτός διαμαρτυρόταν για τις ενέργειες του.

2. Καταγγελλία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο κ. Αλέξης Κούγιας εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εγκληματική συμπεριφορά του ίδιου και των συνεργών του εις βάρος του.