Βαθμολογία

«Να έχουμε ανάλογη συνέχεια»

Έβαλε από το πρώτο ματς τις δικές του πινελιές ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης και αυτές του βγήκαν. Η Κέρκυρα παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν.

Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε εξηγήσει στους παίκτες του πριν το παιχνίδι πως δεν πρέπει να το φοβηθούν και πως θα πρέπει να πρεσάρουν από νωρίς ψηλά ώστε να μην αφήσουν τους «πράσινους» να βγάλουν ευκαιρίες και συνδυασμούς. Αυτό λειτούργησε, αφού φάσεις δεν δέχτηκαν οι Φαίακες.

Βγήκε, επίσης, στον έμπειρο κόουτς και η επιλογή στα πρόσωπα. Ο Ντουαλά με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο έμοιαζε... τελειωμένος, αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν από τους καλύτερους όπως και ο Επστάιν, ενώ καλά πήγε και το τρικ με τους Σπίνουλα και Γκόμες στη μία πλευρά.

Όσο για την προπόνηση της Δευτέρας (11/9) ο Βοσνιάδης είπε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια σε όλους. Με ηρεμία πάμε για να έχουμε ανάλογη συνέχεια». Το θετικό για τον 56χρονο είναι ότι Παμλίδης και Επστάιν, οι οποίοι αποχώρησαν από το παιχνίδι της Κυριακής (10/9) με μικροενοχλήσεις, δεν έχουν κάτι ανησυχητικό, ενώ υπολογίζεται πλέον και ο Ζορντάο Ντιόγκο εν όψει Πλατανιά.

a-sports.gr