Βαθμολογία

Τρολάρισμα Πανσερραϊκού για το μπαράζ

Μπάχαλο είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Β' Εθνική όσον αφορά τις ομάδες που θα πάρουν μέρος. Τελικά το πρωτάθλημα θα γίνει με 18, αλλά για να καταλήξουμε εκεί έπρεπε να οριστεί δύο φορές το μπαράζ της Δόξας Δράμας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και ισάριθμες να ματαιωθεί.

Το τοπίο οριστικά ξεκαθάρισε τη Δευτέρα (11/7) και λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ ακολούθησε η τοποθέτηση του Πανσερραϊκού, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία... Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σχολίασαν τις εξελίξεις οι Σερραίοι, οι οποίοι θυμήθηκαν τον Θωμά Μάτσιο!

Αναλυτικά το ποστάρισμα: «Είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. ότι.. ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το μπαράζ, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε...δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν...εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά κι είπαμε να ..γίνει μετά το μπαράζ όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει η ΕΠΟ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο! #Λιοντάρι_μου_θα_σε_αγαπάω_μέχρι_να_αρχίσει_πρωτάθλημα_της_Football_League_στην_ώρα_του #Greek_Footbalistan».