Βαθμολογία

Χώρισε ο Αχιλλέας Μπέος, τι έγραψε

Χωριστούς δρόμους με τη γυναίκα του, Εύη Δαμιανάκη, αποφάσισε να τραβήξει ο Αχιλλέας Μπέος, μετά από 18 χρόνια γάμου. Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος, τη Δευτέρα (11/9), μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής μου, από αυτές που πρέπει να κάνεις μια επιλογή που σε καθορίζει για το μέλλον. Και αυτή η επιλογή είναι η απόφασή μου να ολοκληρώσω την διάρκειας 18 ετών έγγαμη συμβίωσή μου με την Ευη Δαμιανάκη», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Δυστυχώς, όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, μια όμορφη ερωτική σχέση, που οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με καρπό ένα υπέροχο παιδί, τον Αχιλλέα μας, έφθασε σε ένα αδιέξοδο. Φυσικά οι σχέσεις μας θα παραμείνουν φιλικές, αφού μας ενώνει ένας ισχυρότατος δεσμός, η αγάπη και η φροντίδα για το παιδί μας, αλλά και η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ μας», ανέφερε και κατέληξε:

«Ελπίζω να κατανοήσετε την πρωτοβουλία μου να σας ενημερώσω ο ίδιος, γι' αυτή την απόφαση, αλλά το θεωρώ υποχρέωσή μου στο πλαίσιο της ειλικρινούς και έντιμης σχέσης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια».