Βαθμολογία

Εβδομάδα εξελίξεων στην ΑΕΛ

Σίγουρα η εικόνα της ομάδας της ΑΕΛ προβλημάτισε άπαντες και σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa αναμένονται εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι βαρύ μετά την ήττα και στην διοίκηση έχουν θορυβηθεί τόσο από την εικόνα της ΑΕΛ στο χθεσινό (10/9) παιχνίδι όσο και από την ήττα. Σίγουρα η εικόνα της ΑΕΛ δεν είναι εικόνα ομάδας Super League και δεν είναι αυτές οι δυνατότητες των "βυσσινί".

Οι πληροφορίες του athleticlarissa λένε ότι η διοίκηση έχει μπει σε μια διαδικασία αναζήτησης του νέου προπονητή χωρίς να θέλει να υπάρξει βιασύνη στο θέμα αυτό με τον κίνδυνο να μην διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να χρειαστεί χρόνο να μπει στο κλίμα ο νέος προπονητής. Κάτι που σημαίνει ότι πάμε προς λύση με τεχνικό που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ενώ ήδη έχουν γραφτεί κάποια ονόματα.

Το σίγουρο είναι ότι εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό καθώς η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ένα ηλεκτροσόκ προκειμένου να ανακτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση και να παρουσιάσει την καλή της εικόνα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ