Βαθμολογία

Πρωινή προπόνηση-χαλάρωμα για την ΑΕΛ

Πρωινή προπόνηση-χαλάρωμα πραγματοποιήσε η ομάδα της ΑΕΛ στο προπονητήριο των Δένδρων, μια μέρα μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 4-0.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι βαρύ μετά την τραγική εμφάνιση της ομάδας στην Καλογρέζα, με την ΑΕΛ να έχει όπως είπαμε πρωινή προπόνηση-χαλάρωμα.

Ο Μίλος Ντέλετιτς έχει ψιλοενοχλήσεις και θα απουσιάσει για δυο με τρεις ημέρες χωρίς να τίθεται θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ ανέτοιμος παραμένει ο Θεοδωρόπουλος. Σίγουρα απών από το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες θα είναι ο Αγκάνοβιτς λόγω της κόκκινης στο χθεσινό (10/9) παιχνίδι.

Μάλιστα ο Κροάτης άσος θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Τετάρτη 20/9 και από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή 24 του ίδιου μήνα καθώς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές καθώς όπως έγραψε ο διαιτητής στο φ.α. πήγε με πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο του.

Αύριο Τρίτη (12/9) δόθηκε ρεπό στους παίκτες οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη προκειμένου να ξεκινήσει και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ