Βαθμολογία

Ανιγκό: «Έχουμε πρόβλημα σε κλειστές άμυνες»

Μία ακόμη ισοπαλία πήρε ο Λεβαδειακός, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (10/9) έφερε 1-1 με τον Πλατανιά. Πήρε, μάλιστα, τον βαθμό ισοφαρίζοντας λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοζέ Ανιγκό στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του για να αποφύγουν την ήττα και παραδέχτηκε πως η ομάδα του έχει πρόβλημα στη δημιουργία κόντρα σε κλειστές άμυνες.

Αναλυτικά: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βάλει ένα τέρμα. Ο Πλατανιάς στη μοναδική ευκαιρία που είχε - που τους την δώσαμε εμείς δώρο - έβαλε γκολ, ήταν λάθος από εμάς. Δεν ήμασταν τοποθετημένοι σωστά πίσω στην άμυνα, ο παίκτης που έπρεπε να ήταν εκεί δεν ήταν και τους δώσαμε ένα δώρο και βάλανε το γκολ. Το μοναδικό θετικό πράγμα που μπορώ να βρω από αυτόν τον αγώνα είναι ότι είχαμε δυνατό χαρακτήρα. Τα παιδιά δεν θέλανε να χάσουν, δώσανε τα πάντα για να μπορούν να γυρίσουν στον αγώνα και αυτό κάνανε. Θα το κρατήσουμε αυτό γιατί είναι πολύ καλό. Απλά δεν έπρεπε να χάσουμε σήμερα.

Ναι, δυστυχώς είδαμε αυτό το πρόβλημα που λέτε. Ότι έχουμε πρόβλημα δημιουργίας σε κλειστές άμυνες αλλά όλες σχεδόν οι ομάδες παίζουν με αυτό τον τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε δυσκολίες. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική και παίξαμε με τέσσερις στην άμυνα και τέσσερις μπροστά. Παίξαμε καλύτερα βρήκαμε λύσεις. Όπως είπα από την αρχή θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και εύχομαι ο επόμενος αγώνας να είναι καλύτερος».