Βαθμολογία

Φιλική επικράτηση για Ρήγα με Πύρασο

Την τρίτη του φιλική νίκη σημείωσε ο Ρήγας Φεραίος που με αρχική εντεκάδα αλλαγμένη κατά 9/11 σε σχέση με το χθεσινό πιο δυνατό φιλικό απέναντι στο Βόλο NΠΣ, επικράτησε 2-1 του Πυράσου το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Δεύτερο ωφέλιμο εντός έδρας παιχνίδι προετοιμασίας για τους Κυανόλευκους. Οι Σπαθής – Αλεξίου κατέβασαν σχήμα (4-3-3) με 9 διαφορετικούς παίκτες από ό,τι απέναντι στην αναμέτρηση «προσομοίωσης Γ’ Εθνικής» με το Βόλος ΝΠΣ (3-3), τοποθετώντας στην αρχική εντεκάδα ποδοσφαιριστές που πέρασαν χθες ως αλλαγή ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου.  Ο Ρήγας Φεραίος ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος μη δεχόμενος φάση κι έχοντας δύο τετ α τετ με τον Τζέκα στο 14′ και τον Χύσα στο 20′ τα οποία ωστόσο δεν ευδοκίμησαν καθώς ο Τσιλίγκος απομάκρυνε αντίστοιχες φορές με το πόδι.

Στην επανάληψη, ο Ρήγας προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Τσελεπή στο 64′ ενώ ο Πύρασος που θα συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣΘ, παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το ξεκίνημα έχοντας δύο καλές στιγμές με το τετ α τετ του Ίμπρα στο 68′ και την κεφαλιά του Σιώμου στο 75′. Όμως ο Παπαγιάννης αρνήθηκε να δεχθεί γκολ ισάριθμες φορές.

Μία πολύ ωραία ενέργεια από Χύσα και Καναβό και το άρτια τεχνικά τελείωμα του Τζέκα έδωσαν στο 77ο λεπτό προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους για να μειώσει στο 88′ ο Ζαχαράκης με πέναλντι που κέρδισε ο ίδιος.

Οι Βελεστινιώτες που συνεχίζουν να κοιτούν στην αγορά για περαιτέρω ενίσχυση στη (μεσο)επιθετική γραμμή, μάλλον θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους το επόμενο Σαββατοκύριακο με το Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Τα γκολ

63′ Μαρκάρισμα στην περιοχή από παίκτη του Πυράσου στον Παπαγεωργίου και πέναλντι για το Ρήγα. Ο Τσελεπής με το δεξί θα πλασάρει ψηλά υποδειγματικά στην αριστερή γωνία του Τσιλίγκου ο οποίος πέφτει από την άλλη, 1-0.

77′ Ωραία εκδηλωμένη επίθεση από το Ρήγα, έξω από την περιοχή ο Χύσα ανοίγει δεξιά για τον Καναβό, αυτός εφορμά και γυρνά με το δεξί στο δεύτερο δοκάρι για τον Τζέκα ο οποίος βλέποντας να είναι πιο μπροστά από τη μπάλα βάζει ωραία πίσω το πόδι του και με το πλάγιο μέρος του δεξιού παπουτσιού τη στέλνει στα δίχτυα.

88′ Ο Ράπτης κάνει το τάκλιν στο Ζαχαράκη που προσπαθεί να τον περάσει, αρχικά ο διαιτητής δεν φαίνεται να υποδεικνύει παράβαση αλλά ύστερα από παρότρυνση του βοηθού θα δείξει την άσπρη βούλα. Ο πρώην παίκτης του Ρήγα δεν αστοχεί στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Παπαγιάννη ο οποίος διάλεξε την αριστερή.

Ρήγας Φεραίος (Σπαθής – Αλεξίου): Παπαγιάννης, Καρακώστας, Ράπτης, Μπόρας (46′ Μπομπότης), Λάμπρου, Χατζησταμάτης (71′ Γεωργατζής), Χύσα, Μπακάλης (55′ Παπαγεωργίου), Καναβός, Τσελεπής, Τζέκα.

Πύρασος (Αρσένος): Τσιλίγκος, Τσάμης, Μπασδάνης, Μαγιόγλου, Στεργίου, Κατής, Τσορμπαντζής, Ζαχαράκης, Ίμπρα, Δαμάσκος, Σιώμος. Αγωνίστηκαν και οι: Φούκης, Τσιάμης, Ευθυούλης, Γκόλιας, Κωστούλας.

Πηγή: mousikovagoni.com