Βαθμολογία

Κέρκυρα – ΠΑΟ 1-0

Οι ντροπιαστικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού συνεχίστηκαν και στην Κέρκυρα, όπου οι «πράσινοι» έχασαν 1-0 έχοντας μόλις μια τελική στην εστία! Στον πάτο της βαθμολογίας το «τριφύλλι», καθαρό πέναλτι στον Καμπέσας δεν έδωσε ο διαιτητής Παπαδόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να απογοητεύει, αφού ηττήθηκε στην Κέρκυρα με 1-0 και έμεινε τελευταίος χωρίς βαθμό μετά από τρία παιχνίδια (έχει δυο ισοπαλίες, αλλά ξεκίνησε με -2). Το γκολ της νίκης για την Κέρκυρα πέτυχε ο Επστάιν με πέναλτι στο 18’, ενώ στο 20’ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι. ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, με τον Λουτσιάνο (30’), τους Χίλιεμαρκ και Λουντ (32’) και τον Καμπέσας (80’). Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται και για πέναλτι που κακώς δεν τους δόθηκε στο 88’.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Σοϊλέδης, Γκομές, Επστάιν (79’ Κόντος), Μπαλάφας (86’ Ζορμπάς), Σιόντης, Ντουαλά, Παμλίδης (69’ Αρτυματάς).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67’ Μολίνς), Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61’ Καμπέσας), Λουντ, Λουτσιάνο (46’ Άλτμαν), Τσάβες.