Βαθμολογία

Γκόλιας: «Η ΑΕΛ δεν έδειξε πάθος»

Στην κάμερα της NOVA στην μεικτή ζώνη μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την εμφάνιση και την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ δηλώνοντας παράλληλα πως άπαντες στο σύλλογο είναι απογοητευμένοι από την εξέλιξη αυτής της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Καταρχήν θέλω να πω ένα συγγνώμη στους φιλάθλους μας. Στη πόλη όλη που σήμερα που σίγουρα παρακολούθησε τον αγώνα και τους απογοητεύσαμε. Κι εμείς είμαστε απογοητευμένοι. Δεν είμαστε στον δικό μας κόσμο. Και θα κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε στη συνέχεια.

Η ομάδα της ΑΕΚ σήμερα πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, με ένα πολύ όμορφο τρόπο από τον Μάνταλο. Η ομάδα δεν έδειξε το πάθος και την θέληση για να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτό με προβληματίζει. Πρέπει να το συζητήσουμε σήμερα κιόλας.

Θέλω να ελπίζω ότι θα χουμε καλύτερη συνέχεια. Όταν όμως είσαι αμυντικός και η ομάδα σου δέχεται 4 γκολ, εμένα δεν μου λέει κάτι αν έκανα μία καλή εμφάνιση. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και θα πρέπει όλοι να πάρουμε τις ευθύνες και να συνεχίζουμε όπως μας αρμόζει».