Βαθμολογία

Πάους: «Δεν δείξαμε ούτε πάθος, ούτε μαχητικότητα»

Στην έλλειψη πάθους και μαχητικότητας της ΑΕΛ στάθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ ο τεχνικός των «βυσσινί» Αντρέ Πάους.

Ο Ολλανδός ανέφερε ότι στόχος της ΑΕΛ ήταν να μην δεχτεί γκολ στα πρώτα λεπτά, ενώ σε μια δήλωση που σίγουρα δεν ταιριάζει σε τεχνικό της ΑΕΛ είπε ότι δεν είναι ντροπή η ήττα με 4-0.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Πάους:

«Στόχος μας ήταν μπαίνοντας στο γήπεδο να μην δεχτούμε γκολ στα πρώτα λεπτά, νομίζω η ΑΕΚ σκόραρε νωρίς μόλις στα πρώτα πέντε λεπτά, ένα καλό αλλά τυχερό γκολ και τελικά νομίζω ήρθε μια εύκολη νίκη για την ΑΕΚ. Δεν δείξαμε ούτε πάθος, ούτε μαχητικότητα, είχαμε προετοιμαστεί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα είχε το νου της στο παιχνίδι του Europa League, αλλά δεν είχαμε καλή ανάπτυξη, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα, τη χάναμε πολύ εύκολα και εκτός από το δεύτερο γκολ, τα άλλα τρία ήταν από δικά μας λάθη. Δεν ήταν σκοπός μας να κερδίσουμε εδώ μέσα, αλλά να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας».

Σε ερώτηση για την πολύ κακή εμφάνιση της ΑΕΛ και πως βλέπει το δικό του μέλλον στην ομάδα είπε:

«Σχεδιάσαμε αυτή τη βδομάδα για να παίξουμε, προπονούμαστε στο πλάνο το να εκτελούμε σωστά το πλάνο μας στον αγώνα, είχαμε κακή εμφάνιση. Όσο για το δεύτερο θέλω να απαντάω σε ερωτήσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο».

στο σημείο εκείνο ο συνάδελφος επενέβη με αποτέλεσμα ο Ολλανδός τεχνικός να συνεχίσει λέγοντας:

«Ξέρετε το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε παίξαμε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός έδρας, αν κάναμε καλή εμφάνιση θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και κοιτάμε να κερδίσουμε τους λιγότερο δυνατούς αντιπάλους για αυτό έχουμε πολύ δουλειά ακόμα και για μένα πρέπει να είμαστε μαχητικοί κάτι που δεν το κάναμε σήμερα, δεν δείξαμε ούτε πάθος ούτε πνεύμα νικητή. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά εμείς».

Σε ερώτηση για ποιο λόγο η ομάδα του δεν έδειξε διάθεση στο παιχνίδι και το αν η ΑΕΚ δεν κατέβαζε ταχύτητα το σκορ θα είχε πάρει αστρονομικές διαστάσεις ανέφερε:

«Αυτή την εβδομάδα ήμασταν Καρπενήσι, δουλέψαμε πολύ σκληρά προπονηθήκαμε καλά, αλλά δεν δείξαμε αυτά που έπρεπε».

Σε ερώτηση για τα οκτώ τέρματα που δέχτηκε η ΑΕΛ απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και το πως μπορεί αυτή η ομάδα να σώσει την κατηγορία και αν το πιστεύει αυτό δήλωσε:

«Σίγουρα έπρεπε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση για να κερδίσουμε κάθε φορά για αυτό εργαζόμαστε, νομίζω όμως και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι καλύτερες ομάδες από εμάς, πιο ποιοτικές και δεν είναι κρίμα ούτε ντροπή να χάσουμε 4-0, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί πολλές φορές τυχαίνει να σεβόμαστε περισσότερο τον αντίπαλο και οι παίκτες αισθάνονται φόβο».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ