Βαθμολογία

Ηρακλής: Μία και… σήμερα για το «λουκέτο»

Ούτε με… θαύμα δεν προλαβαίνει ο Σπύρος Παπαθανασάκης να βρει χρήματα και χρόνο για να «κατεβάσει» τους κυανόλευκους στο Πρωτάθλημα. Προδιαγεγραμμένη και δίχως «επιστροφή» είναι πλέον η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει αποφασίσει προ πολλού-ασχέτως τι δήλωνε δημόσια και μη- να βάλει «λουκέτο» και να διαλύσει την ΠΑΕ Ηρακλής, όντας ανήμπορος να βρει χρήματα ακόμη και για λειτουργικά έξοδα της ομάδας. Πόσω μάλλον για να τακτοποιήσει την δική του οφειλή στο Δημόσιο για να λάβουν οι κυανόλευκοι ενημερότητες και να εκδώσουν δελτία για τους ποδοσφαιριστές.

Η πλήρης διάλυση βεβαίως είχε διαφανεί εδώ και αρκετό καιρό, επισημοποιήθηκε όμως με την τετραήμερη, πλέον, αποχή από τις προπονήσεις. Ο Μίλος Κόστιτς και οι ποδοσφαιριστές του δε βρέθηκαν ούτε χθες στη Σουρωτή, δεν είχαν καμία ενημέρωση και άπαντες σκέφτονται αν θα προλάβουν το… χρόνο για να βρουν ομάδα να αγωνιστούν.

Το τυπικό της διάλυσης δια χειρός Παπαθανασάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, ημέρα κατά την οποία η ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να καταθέσει δελτία ποδοσφαιριστών. Αυτομάτως θα αποβληθεί από το Πρωτάθλημα της Football League και θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική. Καταλήγοντας στα… χέρια του Ιδρυτικού σωματείου, οι άνθρωποι του οποίου ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να ηγηθούν, ούτε να χρηματοδοτήσουν για να εκκινήσει από τη συγκεκριμένη κατηγορία. Στην οποία όμως πρέπει να σημειωθεί ότι τη φετινή χρονιά δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Ηρακλής, μιας και έχει περάσει η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής.

Πηγή: metrosport