Βαθμολογία

Ενίσχυση εξ Αργεντινής στη Χαλκίδα

Συνεχίζει να δυναμώνει εν όψει της νέας σεζόν η Χαλκίδα. Στο δυναμικό της εντάχθηκε και ο Μάρτιν Μπλάνκο, με την ελπίδα να βοηθήσει επιθετικά. Ο 26χρονος Αργεντινός δεν μας είναι άγνωστος, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Πανελευσινιακό. Πέρυσι έπαιξε στην Κλαμπ Κομουνικασιόνες.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει κι επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον Martin Blanco. Ο γεννημένος στο Λίνκολν της Αργεντινής, είναι ο εκλεκτός του Αντώνη Αυλωνίτη για την κορυφή της επίθεσης, που μαζί με τον Πάρη Παλιάτσιο αποτελούν το δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης, απ’ το οποίο περιμένει πολλά ο Χαλκιδαίος κόουτς.

Για τον πολιτογραφημένο Ιταλό, αυτό είναι το δεύτερο πέρασμά του από την χώρα μας, καθώς προ διετίας αγωνίστηκε στην Football League με την φανέλα της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, μετρώντας σε ένα εξάμηνο 10 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο Martin έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία Αργεντινής, έχοντας και μια πετυχημένη χρονιά στην πρώτη κατηγορία Βολιβίας. Ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες με την “Αρέθουσα” στο στήθος!».