Βαθμολογία

Καϋμενάκης: «Όποιος θέλει, ας έρθει να πάρει την ομάδα»

Δεν έχει μπει καλά στη σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος γνώρισε το Σάββατο (9/9) τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του σε ισάριθμα ματς. Αυτή τη φορα, μάλιστα, από τη νεοφώτιστη Λαμία με 1-3, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί το ματς, ενώ με το σφύριγμα της λήξης ήταν έντονες και οι αποδοκιμασίες. Ένταση υπήρξε και στη συνέχεια με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Γαλανόπουλο. Παρών στο περιστατικό ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο οποίος είπε φανερά εκνευρισμένος στον κόσμο: «Οποιος θέλει ας έρθει να πάρει την ομάδα»!

Να σημειωθεί πως υπήρξαν συζητήσεις και μεταξύ των φιλάθλων και των παικτών και σε αυτές ορισμένοι ποδοσφαιριστές όπως οι Μανιάς, Τριανταφυλλόπουλος και Γιαννούλης ανέλαβαν την ευθύνη και υποσχέθηκαν να γυρίσουν την κατάσταση.

Είναι δεδομένο ότι επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις του Αστέρα μετά από την εικόνα κόντρα στη Λαμία με ό,τι συνεπάγεται αυτό... Οι όποιες αποφάσεις, όμως, θα παρθούν εντός των επόμενων ημερών.