Βαθμολογία

Συμπαγής και στην Βάρδα ο Τσικλητήρας (0-0)

Δείχνοντας καλό αμυντικό πρόσωπο και έχοντας κάποιες ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα, ο Τσικλητήρας Πύλου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Βάρδα. Ο Ολυμπιονίκης ήταν συμπαγής στην άμυνα και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου να απειλήσει ιδιαίτερα, ενώ από την πλευρά του είχε δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για σκοράρει.

Η πρώτη ήταν στο 12’ όταν μετά από συνδυασμό των Αμπραχαμιάν, Τσάτσου η μπάλα κατέληξε στον κορυφαίο και στην Βάρδα Γιαννόπουλο ο οποίος μπήκε από δεξιά και την έκοψε στο πέναλτι αλλά ο Πήλιος αρχικά και στην συνέχεια ο Χατζηστάμου δεν πρόλαβαν να την σπρώξουν στα δίχτυα. Στο 16’ μετά από φάουλ του Ακασού ο Πήλιος κατέβασε ωραία την μπάλα και σούταρε αλλά έδιωξε ο Καπούταγλης.

Στο β΄ μέρος η Βάρδα είχε τον έλεγχο του ματς αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά σε μια φάση στο 57’ όταν μετά από κόρνερ του Μάζη ο Νικολόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Παλιγγίνης έδιωξε σε κόρνερ.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης (46’ Κωνσταντινόπουλος), Κουριαλάς (70’ Παλιάτσας), Χούσα, Νικολόπουλος (84’ Σώκαλης), Δημητρίου, Ανδριέλος (46’ Σιδέρης), Πολίτης (46’ Μάζης), Ντομάς (46’ Καρούτης), Μελετίδης (77’ Ράλλης), Κωνσταντινίδης (73’ Καλογερόπουλος), Λιόσης.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπροκάκης (46’ Παλιγγίνης), Σβίγγος, Αλιού (46’ Γεωργιόπουλος), Ακασού, Μπίζος, Αμπραχαμιάν (62’ Μάραντος), Πήλιος (77’ Κωστόπουλος), Μούσα Γκάι, Τσάτσος, Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου.