Βαθμολογία

Στο μηδέν η Βέροια με Μακεδονικό

Άσφαιρη η Βασίλισσα του Βορρά στο εκτός έδρας φιλικό που έδωσε με τον Μακεδονικό. Καλύτερη η Βέροια στο πρώτο μέρος, κυκλοφόρησε τη μπάλα, είχε την κατοχή και δημιούργησε φάσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων. Ταυτόχρονα, δεν απειλήθηκε αμυντικά από τον Μακεδονικό.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο μέρος, με τη Βέροια να δημιουργεί μερικές καλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, ενώ και ο Μακεδονικός, που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, έφτιαξε κάποιες καλές φάσεις. Στο 50′ οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σουλιώτη. Οι αρχικές συνθέσεις:

Μακεδονικός: Γουμάγιας, Βόσδου, Παντεκίδης, Αντωνιάδης, Τουμανίδης, Ζαφειρίδης, Γαρύφαλος, Διαμαντίδης, Στασινόπουλος, Τσουκάνης, Παπαποστόλου. Έπαιξαν και οι: Κανούλας, Βοσνιάδης, Ζαγναφέρης, Ηλιόπουλος, Τράικος, Λεόνογλου, Παπαδόπουλος, Μουτζίκος, Τοτολίδης, Κωνσταντίνου.

Βέροια: Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Μπλέτσας, Μπαστιάνος, Λίταινας, Λαζόπουλος, Ρούνεϊ, Λάσκαρης. Έπαιξαν στην επανάληψη οι: Τσιούχας, Τερζής, Ρασδής, Καραγιάννης, Τσότρας, Γκόρης, Ζυγκερίδης, Σοϊλεμέζογλου, Σταυρίδης.