Βαθμολογία

Σπανός: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση»

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης της ομάδας του στάθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Σπανός μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο έμπειρος τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στη μέτρια εμφάνιση της ομάδας του στο αποψινό φιλικό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Απόλλωνα, όσο και για τον τεχνικό του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Σπανού:

«Ήταν μια μέτρια εμφάνιση από πλευράς μας, αλλά νομίζω ευεργετική για το μέλλον. Αν δεν συνεχίσεις κάθε λεπτό να αγωνίζεται με όλες σου τις δυνάμεις και δεν προσπαθείς θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει να έχουμε κακή εικόνα όπως στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως μέσα από αυτά βελτιώνεσαι και γίνεσαι καλύτερος, να μας γίνει μάθημα και να μην ξανασυμβεί. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση».

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τον Απόλλωνα Λάρισας απάντησε:

«Ο Απόλλωνας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία με τις προσθήκες που έκανε όπως του Τζάνη και του Λαμπρόπουλου γεμίζει με ποιότητα. Μου άρεσε πολύ σαν ομάδα, έχει καλό προπονητή, ξέρει να παίζει και αμυντικά και επιθετικά και σίγουρα είναι μια ομάδα που δεν θα κινδυνέψει».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ