Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα επίσημα»

Δηλώσεις έκανε μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τον Άρη, ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα αναφέρθηκε στο παιχνίδι απέναντι στους "κιτρινόμαυρους", έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε ότι το σημαντικό είναι η ομάδα της Λάρισας να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, που είναι με το παιχνίδι κυπέλλου στο Ελ Πάσο με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού του Απόλλωνα:

«Άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, μια ομάδα με ποιότητα, μια ομάδα με έναν από τους καλύτερους προπονητές στη κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου παρουσιάστηκαν πολύ καλοί σήμερα και θεωρώ απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο βρίσκουμε τις αρετές σαν ομάδα και σιγά σιγά μετά τις προπονήσεις οι παίκτες βγάζουν πράγματα και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Σίγουρα αποκτάμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια. Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε την πρεμιέρα μας στο κύπελλο στην Καλλιθέα και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, είμασταν ανταγωνιστικοί και αντάξιοι στις προσδοκίες του παιχνιδιού».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ