Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 1-3

Εντυπωσιακή ήταν η ομάδα της Λαμίας στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν καταιγιστική απέναντι στους Αρκάδες τους οποίους νίκησε με 3-1 πανηγυρίζοντας τα πρώτα της τέρματα στη μεγάλη κατηγορία καθώς και τους πρώτους της βαθμούς.

Οι Λαμιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με προβολή του Όμο, για να κάνει στο 25' ο Πίτι το 0-2 για την ομάδα του, ένας Πίτι που ήταν εκ των κορυφαίων καθώς ήταν αυτός που είχε δώσει την ασίστ στον όμο για το 0-1. Η Λαμία έφτασε και στο 0-3 στο 80' με ωραία εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον για να πετύχει στο 89' το γκολ της τιμής για τους Αρκάδες ο Πασαλίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (36' Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μαντιντά (64' Δουβίκας), Ισνάλντο (46' Μάσα), Καλτσάς, Μανιάς.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα (73' Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βάντερσον, Κουκόλης, Ακόστα (84' Λινάρδος), Πίτι (67' Αναστασόπουλος).