Βαθμολογία

Ήττα με 4-2 από την ΑΕΚ για την κ-20

Την ήττα με σκορ 4-2 γνώρισε σήμερα (9/9) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη της ΑΕΚ σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο Γαλατσίου.

Η ΑΕΛ βρέθηκε να ηττάται νωρίς με 2-0 καθώς μόλις στο πρώτο τέταρτο είχε δεχθεί δυο τέρματα, στην επανάληψη δέχτηκε και τρίτο, όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά μείωσε από 3-0 σε 3-2 ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι. Τελικά τα πάντα κρίθηκαν στο 80' όταν η Ένωση πέτυχε το τέταρτο τέρμα της για το τελικό 4-2.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 9' με τον Μπότο για να κάνει στο 14' ο Σαρδέλης το 2-0 που ήταν και το σκορ της ανάπαυλας. Στο 52' ο Γιούσης με ένα εκπληκτικό γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με την ΑΕΛ πάντως να μειώνει το σκορ σε 3-2 με τέρματα του Δαλεάδη στο 60' και του Καλούση τέσσερα λεπτά αργότερα. Το τελικό 4-2 που έδιωξε και τις ανησυχίες από την ομάδα του Γιώργου Σίμου πέτυχε στο 80' ο Γιούσης.

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης, Κολιμάτσης, Τσιβελεκίδης, Στυλιανόπουλος, Σαρδέλης(Ζιώγας), Μπότος( Ρούσσος), Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Γιούσης (Μωραΐτάκης)

ΑΕΛ (Χαράλαμπος Παναγούλης): Παπαπολυμέρου, Κυρμιτζής, Αναγνώστης, Καλούσης (85' λ.τ. Βαφειάδης), Καρατάσιος, Δερμιτζάκης, Καραθάνος (75' Γκαλγκανόπουλος), Νούσιος, Δαλεάδης, Καλύβας, Μορφάκης (55' Καραλής).

Ο τεχνικός της κ-20 Χαράλαμπος Παναγούλης με δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr ανέφερε:

«Ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ξέραμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της, επηρεαστήκαμε από τα δυο γρήγορα γκολ που δεχτήκαμε με συνέπεια να μην απειλήσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο με ένα πολύ ωραίο γκολ έγινε το 3-0, όμως τα παιδιά δεν παράτησαν το παιχνίδι μείωσαμε σε 3-2 θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 3-3, είχαμε κάποιες φάσεις για γκολ, όμως με ένα ατομικό λάθος και κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε το 4-2 και εκεί κρίθηκαν όλα».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ