Βαθμολογία

Κούγιας: «Μου έριξε κλωτσιά στο κεφάλι» (video)

Εξουθενωμένος και σοκαρισμένος, με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπο, δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο Αλέξης Κούγιας πως επρόκειτο «για εγκληματική επίθεση με σκοπό πιθανότατα να μου προκαλέσουν πολύ μεγάλη ζημιά και να με σκοτώσουν, γιατί πολλές φορές άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από χτυπήματα στο κεφάλι, όπως συνέβη πρόσφατα με τον Αμερικανό στη Ζάκυνθο».

«Πρόκειται περί καθαρής απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι αυτό οργανώθηκε. Κάποιος ενημέρωσε τον Μελισσανίδη ότι βρισκόμουν εκεί» τόνισε ο κ. Κούγιας.

Ο ίδιος απέδωσε την επίθεση στο γεγονός ότι την προηγούμενη ημέρα κατέθεσε στον Προϊστάμενο Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά, Παναγιώτη Μπρακουμάτσο «συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πίσω από τις ενέργειες του Χριστοφορίδη, που προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Μαρινάκη για την υπόθεση Noor 1, βρίσκονται οι Μελισσανίδης και Πατέρας».

Περιγράφοντας την επίθεση, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι βρισκόταν στο κατάστημα με δυο συνεργάτες του, έναν γνωστό επιχειρηματία και έναν πολιτικό μηχανικό με τις συζύγους τους:

«Μου έριξε κλωτσιά στο κεφάλι με τη μύτη του παπουτσιού του»

«Ξαφνικά, ομάδα εύσωμων ατόμων μπήκε μέσα και άρχισε να με ψάχνει. Ο ένας από αυτούς με εντόπισε, συναντήθηκαν τα βλέμματά μας, και αμέσως όλοι μαζί κινήθηκαν αστραπιαία εναντίον μου. Ανάμεσά τους αναγνώρισα αμέσως τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος κάτι ούρλιαζε.

»Είχε μαζί του δυο μπράβους που τον συνοδεύουν, έναν ψηλό, λεπτό και έναν με κόκκινα γένια. Ο ψηλός, λεπτός μου έδωσε κατ’ ευθείαν κλωτσιά στο κεφάλι με χτύπημα καράτε. Επεσα κάτω, έχασα το φως μου. Μόλις συνήλθα, σε δευτερόλεπτα, είδα μπροστά μου τον Μελισσανίδη. ‘‘Θα σε σκοτώσω ρουφιάνε’’, μου είπε και μου έριξε κλωτσιά στο κεφάλι με τη μύτη του παπουτσιού του.

»Αρχισαν να με χτυπάνε και οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του. Πρέπει να ήταν τέσσερα άτομα. Θα με σκότωναν οπωσδήποτε, εάν δεν παρενέβαιναν δεκαπέντε άνθρωποι από το μαγαζί, φωνάζοντας ‘‘δολοφόνοι θα τον σκοτώσετε’’. Οπως μου είπαν, και είδα και εγώ ο ίδιος, μπήκαν σε τρία αυτοκίνητα. Φεύγοντας ο Μελισσανίδης, μου φώναξε: ‘‘Θα σε κάνω κομματάκια’’».

">http://

Πηγή: in.gr