Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» από τον Παναργειακό

Άλλες δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε την Παρασκευή (8/9) ο Παναργειακός, γνωστοποιώντας την απόκτηση του Γιάννη Καλλιβωκά και του Γιάννη Παιδάκη. Ο 25χρονος Καλλιβωκάς είναι στόπερ και την περσινή σεζόν έπαιξε πρώτα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέχεια στην Καβάλα, ενώ ο 22χρονος Παιδάκης είναι μέσος και επιστρέφει στους «λύκους» μετά την περσινή του θητεία στην Ερμιονίδα και τη Θήβα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «O Παναργειακός Α.Π.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Καλλιβωκά. Είναι γεννημένος 27/04/1992, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας το Α' εξάμηνο και το Β' στην ομάδα του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ.

Όπως και με τον Γιάννη Παιδάκη που επιστρέφει ξανά στην ομάδα. Είναι γεννημένος 10/12/1994, αγωνίζεται στην θέση της μεσαίας γραμμής. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας Α' εξάμηνο και Β' εξάμηνο στον Α.Ο.ΘΗΒΑ. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγειά και επιτυχίες!!!».