Βαθμολογία

Ήττα του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα

Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του Παναθηναϊκού θα αποτελείται η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όπως προέκυψε από τη ψηφοφορία που έλαβε χώρα την Παρασκευή (8/9) στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Η Αθηνά Μπαλωμένου κατέβηκε ως υποψήφια ωστόσο δεν εκλέχθηκε καθώς πήρε μόλις πέντε από τις 16 ψήφους, όσους και ο Μάκης Μπελεβώνης του Παναιτωλικού.

Από εκεί και πέρα εκλέχθηκαν οι Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος, 13 ψήφοι), Γιώργος Καζναφέρης (Απόλλων Σμύρνης, 12 ψήφοι),  Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης, 11 ψήφοι) και Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ, 7 ψήφοι), οι οποίοι και θα εκπροσωπούν τη Σούπερ Λίγκα.

Η συγκεκριμένη επιτροπή θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Εκτελεστική Επιτροπή και δημιουργήθηκε κατόπιν εισήγησης της FIFA. Πρόεδρός της θα είναι ο «ηγέτης» της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ΔΣ εγκρίθηκε το συνοπτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος καθώς και το αυτό του Α’ γύρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το συνοπτικό πρόγραμμα, αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

2/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Α’ Γύρου (4η-15η Αγωνιστική) του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

3/ Εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην  Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επελέγησαν οι κ.κ. K. Κοξένογλου, Γ. Κασναφέρης, Γ. Μποροβήλος και Σ. Μάρκου».