Βαθμολογία

Αντωνίου: «Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διεξάγεται την Κυριακή (10/9) στην Αμαλιάδα.

Ο τοπικός Αστέρας, φιλοξενεί τον ΑΟΤ του Σωτήρη Αντωνίου, με τον 42χρονο προπονητή να παραχωρεί την Παρασκευή (8/9) μίνι συνέντευξη στο asterasamaliadas.gr, εν όψει του εν λόγω αγώνα. Ο κόουτς των Θεσσαλών αναφέρθηκε στην ομάδα του ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προσεχή αντιπάλου της. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ΑΟΤ:

«Είμαστε μια νέα ομάδα σε όλους τους τομείς. Διοικητικά, με καινούργιους παίκτες, με νέο τεχνικό τιμ, καθώς και με καινούργια φιλοσοφία. Έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φανούμε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της κατηγορίας αντάξιοι της ιστορίας των Τρικάλων».

Για τις διαφορές ανάμεσα στις δυο κατηγορίες, δηλαδή τη β’ Εθνική και τη Γ΄ Εθνική, δυο κατηγορίες στις οποίες έχει εργαστεί και γνωρίζει:

«Στη Γ΄ Εθνική πλέον το επίπεδο δεν είναι το ίδιο όπως πριν. Σίγουρα έχει ένα περίπλοκο σύστημα ανόδου και θα είναι για όλες τις ομάδες δύσκολο. Ο όμιλος της Πελοποννήσου έχει παραδοσιακά μεγάλα ονόματα στην κατηγορία, θα είναι σίγουρα ένας όμιλος με πολύ ενδιαφέρον. Και για την άνοδο και για την παραμονή».

Για τον Αστέρα Αμαλιάδας:

«Θεωρώ ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες όχι μόνο του ομίλου αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας, με έναν ισχυρότατο παράγοντα-ηγέτη όπως ο κ. Παπαγεωργίου, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, όπως ο κ. Καβακάς, αλλά και ένα υλικό με πολύ έμπειρους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν την κατηγορία. Ο Αστέρας θα είναι ένα από τα φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο».

Για τον Κώστα Μπανούση

«Ο Κώστας Μπανούσης είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Αστέρα να έχει έναν τόσο έμπειρο και ποιοτικό παίκτη με τέτοια δυναμική στο χώρο του κέντρου για την ομάδα της Αμαλιάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του σε δυο ομάδες, τον Εορδαϊκό και τη Σπάρτη και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχα μια άριστη συνεργασία μαζί του. Και εύχομαι να είναι υγιής και να δώσει όπως κάνει πάντα, το 100% των δυνατοτήτων του».