Βαθμολογία

Ροκάκης: «Να θέσουμε γερές βάσεις»

Η συγχώνευση του Κισσαμικού με τον ΑΟΧ ήταν μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις το φετινό καλοκαίρι. Ο Αντώνης Ροκάκης μίλησε την Παρασκευή (8/9) για την ένωση των δύο ομάδων, σχολιάζοντας πως η πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια. Παράλληλα, ο πρόεδρος των «δελφινιών» σημείωσε πως στόχος εν όψει της νέας σεζόν είναι η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103.3:

Για την ένωση του Κισσαμικού με τα Χανιά: «Στο πλαίσιο του γενικότερου περιβάλλοντος τα τελευταία έτη και οι επαγγελματικές ομάδες είναι περισσότερες απ’ όσες θα έπρεπε. Από τη δική μου οπτική γωνία δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Η ισχύς εν τη ενώσει. Εμείς το 2010 ξεκινήσαμε στο Α’ τοπικό με τον Κισσαμικό και το 2015 η ομάδα βρέθηκε στη Β' Εθνική».

Για την παρουσία και του Πλατανιά: «Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του. Η προσπάθεια του Πλατανιά είναι σεβαστή. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα Χανιά ήταν ανέκαθεν μια ποδοσφαιρομάνα. Δεν συγκρίνεται φυσικά με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έπρεπε να γίνει η κίνηση αυτή για να προχωρήσουμε μπροστά βιώσιμα».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος. Και ο απλός και ο επιχειρηματικός κόσμος. Βλέπουμε μια διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια».

Για την κατάσταση στο πρωτάθλημα: «Είναι ενοχλητικό και ψυχοφθόρο που ακόμα δεν ξέρουμε πως θα προχωρήσει το πρωτάθλημα. Αυτό όμως είναι το περιβάλλον και πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Ο στόχος μας είναι οργανωτικά να δημιουργήσουμε το πλαίσιο και τις δομές ώστε να θέσουμε γερές βάσεις. Να περάσουμε στον κόσμο το μήνυμα όλου του πρότζεκτ. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία με περισσότερο βάρος στην οργάνωση. Μας αρέσει να επενδύουμε σε νέους ανθρώπους».