Βαθμολογία

Στις 27 Σεπτεμβρίου το Άρης - Μπόκα Τζούνιορς

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το σπουδαίο φιλικό του Άρη με αντίπαλο τη Μπόκα Τζούνιορς στο "Κλ. Βικελίδης".

Το φιλικό του Άρη με την ομάδα θρύλο της Λατινικής Αμερικής θα ξεκινήσει στις 21:00 και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ΑΡΗΣ φέρνει ξανά στην Ελλάδα την ομάδα-θρύλο της Λατινικής Αμερικής, με οπαδούς σε όλο τον κόσμο, για μια ποδοσφαιρική παράσταση, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη μας φιλική συνάντηση, σ’ ένα παιχνίδι που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε στη «μαγεία» του Κλεάνθης Βικελίδης και στο μεγαλείο των οπαδών μας. Ραντεβού, λοιπόν, ξανά στις 27 του μήνα σε μια μεγάλη γιορτή για τον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη.

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, καθώς και άλλες λεπτομέρειες, που αφορούν τη διεξαγωγή του μεγάλου φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση τις επόμενες μέρες».