Βαθμολογία

Επτάστερος Ιάλυσος, 7-0 τον Κλεάνθη Παραδεισίου

Εύκολη φιλική επικράτηση για τον Ιάλυσο ο οποίος νίκησε με 7-0 τον Κλεάνθη Παραδεισίου σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Οικονομίδειο γήπεδο Ιαλυσού.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη είχε σε μεγάλα κέφια τον αειθαλή Σπάρταλη που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Καμπλιώνης, Βλάχος, Αρχοντούλης και Δελαπόρτας.

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Βλάχος εκμεταλλευόμενος την κάθετη του Πόποβιτς στη πλάτη της άμυνας του Κλεάνθη έκανε το 1-0, για να έρθει στο 20' το 2-0 από τον πρώην παίκτη του Απόλλωνα Λάρισας, Καμπλιώνη, πάλι από κάθετη του Σέρβου άσου. Στο 41' ο Ιάλυσος έφτασε στο 3-0 με κεφαλιά του Αρχοντούλη, με το 3-0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ιάλυσου πέτυχε τέσσερα τέρματα στο τελευταίο τέταρτο με τον Δελαπόρτα να κάνει στο 75' με πλασέ το 4-0, πριν αναλάβει δράση ο έμπειρος Σπάρταλης που πέτυχε τρία τέρματα. Αρχικά στο 83' με ωραία προσπάθεια και περνώντας και τον τερματοφύλακα έκανε το 5-0, στο 87' με πλασέ το 6-0 και στις καθυστερήσεις με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Ιάλυσος (Αλέξης Αλεξιάδης): Ανδρούτσος, Αρχοντούλης, Πετρούσης, Παφιάκης, Τσουμάγκας, Ρεκλείτης, Δήμας, Δελαπόρτας, Βλάχος, Καμπλιώνης, Πόποβιτς.

Έπαιξαν και οι: Σπάρταλης, Μπεγλέκτσης, Ρίκκα, Μαγκάκης, Σταυλάς, Τσούπρος.

Κλεάνθης Παραδεισίου (Γιώργος Σάββενας): Καστανάκης, Κρομμύδας, Φράγκος, Πελέκης, Μαριάς, Μαΐλης, Μπερεττούλης, Γιαννίκος, Αλεξανδρίδης, Χατζηκοσμάς, Γεωργαλής.

Έπαιξαν και οι: Δράκος, Γιατσιάτσιος, Κετσές, Λερογιάννης, Τζαμαλής.