Βαθμολογία

Σε ΟΑΚΑ και Πηγάδια το ενδιαφέρον στην επανέναρξη

Επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League έχουμε το τριήμερο 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική η οποία βρίσκει την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ σε μια πολύ δύσκολη εξόρμηση της ομάδας του Πάους στην Αθήνα. Οι "βυσσινί" ταξιδεύουν για δεύτερη σερί φορά στην πρωτεύουσα ευελπιστώντας αυτή τη φορά σε κάτι θετικό σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας στο Πειραιά και τη βαριά ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη η Ένωση που ήδη μετρά δυο χαμένους βαθμούς στα Γιάννενα θέλει επιστροφή στις νίκες απέναντι στην ομάδα της ΑΕΛ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στα Πηγάδια της Ξάνθης απέναντι στην πάντα επικίνδυνη ομάδα της Θράκης και τον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να θέλουν το 3/3 πριν και την έναρξη των υποχρεώσεων τους στο Champions League και την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λίσσαβόνας. Από την άλλη οι Ακρίτες που έπεσαν θύμα έκπληξης στη πρεμιέρα απέναντι στη νεοφώτιστη Λαμία, νίκησαν στα Χανιά τον Πλατανιά και τώρα θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές.

Ο αιώνιος αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα. Το "τριφύλλι" που ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα θέλει το τρίποντο στο νησί των Φαιάκων απέναντι στην ομάδα του Ιονίου η οποία θα παραταχθεί με νέο τεχνικό στον πάγκο της, τον Αλέκο Βοσνιάδη και σίγουρα θέλει και εκείνη να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των "πράσινων" και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη της για παραμονή στην κατηγορία.

Πονηρή έξοδο έχει και ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα αγωνιστεί στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στην αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής την Δευτέρα. Ο Δικέφαλος θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλος 3-3 στην τελευταία τους συνάντηση, σεζόν 2013-2014, αποτέλεσμα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια για τις δυο ομάδες που δεν πέτυχαν τους στόχους τους.

Έχοντας ξεκινήσει με δυο νίκες σε δυο παιχνίδια ο Πανιώνιος φιλοδοξεί να φτάσει στο 3/3 την αγωνιστική αυτή. Αντίπαλος των "κυανέρυθρων" ο Παναιτωλικός ο οποίος μετά την εντός προγράμματος ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Ατρόμητο και θέλει να φύγει από την Πλατεία με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ιστορικό που επιδιώκει όπως είπαμε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Αναμέτρηση με ενδιαφέρον και στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αθηναίοι και Γιαννιώτες παραμένουν αήττητοι μετά από δυο παιχνίδια με τους Περιστεριώτες να μετράνε δυο ισοπαλίες, με Απόλλωνα εντός και Παναιτωλικό εκτός, ενώ τα Γιάννινα έχουν 4 βαθμούς, νίκη στη Τρίπολη και ισοπαλία στην Ήπειρο με την ΑΕΚ. Στο παιχνίδι αυτό θα επιδιώξουν ο μεν Ατρόμητος την πρώτη του νίκη, ο δε ΠΑΣ να περάσει αλώβητος από ακόμα μια δύσκολη έδρα.

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός ο οποίος μπορεί να μετρά δυο βαθμούς, αλλά αυτοί οι βαθμοί ήταν απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τους Βοιωτούς μάλιστα να αδικούνται από τις ισοπαλίες καθώς ήταν καλύτεροι τόσο με τους Θεσσαλονικείς όσο και με τους "πράσινους". Τώρα οι Στερεοελλαδίτες φιλοξενούν τον Πλατανιά ο οποίος μετρά έναν βαθμό σε δυο παιχνίδια και δίνει τον πρώτο του αγώνα μακριά από τα Περιβόλια, επιδιώκοντας φυσικά ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος στην Τρίπολη στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής ο Αστέρας φιλοξενεί την νεοφώτιστη Λαμία. Οι Αρκάδες που απέσπασαν ισοπαλία στη Λάρισα θέλουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ η οποία έχει ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα με ισοπαλία στα Πηγάδια απέναντι στη Ξάνθη, ενώ απέναντι στον Ολυμπιακό πάλεψε σαν ίση προς ίση και μπορούσε να αποσπάσει και στο παιχνίδι αυτό ένα αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

16:00 Αστέρας Τρίπολης - Λαμία

18:15 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

20:30 Ξάνθη - Ολυμπιακός

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

16:00 Πανιώνιος - Παναιτωλικός

18:15 ΑΕΚ - ΑΕΛ

18:15 Λεβαδειακός - Πλατανιάς

20:30 Κέρκυρα - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

19:30 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 6

2. Πανιώνιος 6

3. ΑΕΚ 4

4. ΠΑΣ Γιάννινα 4

5. ΠΑΟΚ 4

6. Ξάνθη 4

7. Ατρόμητος 2

8. Λεβαδειακός 2

9. Αστέρας Τρίπολης 1

10. ΑΕΛ 1

11. Λαμία 1

12. Παναιτωλικός 1

13. Απόλλων Σμύρνης 1

14. Πλατανιάς 1

15. Παναθηναϊκός 0*

16. Κέρκυρα 0

* Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς