Βαθμολογία

Φιλική νίκη επί της ΑΣΑ για Τρίκαλα

Παρουσιάστηκαν ανώτερα, έπαιξα καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και πήραν τη νίκη με 2-0 τα Τρίκαλα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας το βράδυ της Πέμπτης (7/9). Δημιούργησαν φάσεις κόντρα σε μία ομάδα που ήταν αρκετά «δύσκολη» μεοσεπιθετικά.

Ο ΑΟΤ, ο οποίος ήταν και γηπεδούχος, μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 21' με τον Ζγκούρι. Στο 34' ο Τόμιτς δεν βρήκε στόχο με σουτ, ενώ στο 42' ο Γκέκας νίκησε σε δύο χρόνους τον Πάνο. Πέντε λεπτά μετά απέκρουσε και κεφαλιά του Βέρτζου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανέρυθροι» ήταν και πάλι ανώτεροι και τελικά έκαναν το 1-0 στο 63' με απευθείας εκτέλση φάουλ του Γκόλια. Δέκα λεπτά μετά ο Γκέκας μπλόκαρε κεφαλιά του Ντιατά, ενώ στο 80' από σέντρα του Πάνου ο Τσίπρας πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0.

Να σημειωθεί πως στο 58' η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε ζητήσει πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Μπιτέλης, ενώ είχε και μία καλή στιγμή στο 65' με τον ίδιο παίκτη. Καλύτερος για τους φιλοξενούμενους, πάντως, ήταν ο τερματοφύλακάς τους, ο οποίος έκανε μία ακόμη επέμβαση στο 89' σε κεφαλιά του Σιαλμά.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου):Αθανασόπουλος (46’ Αποστολίδης), Βέρτζος, Κοτσώνης (64’ Τεγούσης), Πάνος (82’ Μανώλης), Γκόλιας (82’ Μυρσινιάς), Τόμιτς (46’ Ανδρεόπουλος), Τζόκιτς (46’ Τσίπρας), Τσιάρας (64’ Σιαλμάς), Γροντής (46’ Γιαννίτσης), Μίλιεβιτς (67’ Ντιατά), Ζγκούρι (67’ Αναστασόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας):Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Κολτσίδας, Καρρίκι, Κισκαμπάνης (14’ Θεοδωράκης), Μασούρας, Ρουσσάκης, Παπαευθυμίου, Τζέκος (82’ Πλούμης), Μπιτέλης, Πλαβούκος.