Βαθμολογία

Άρτιες οι αθλητικές εγκαταστάσεις της «Αλάνας» (PICS)

Ένας πραγματικός «παράδεισος» είναι οι Αθλητικές εγκαταστάσεις «Αλάνα» με γήπεδα 5x5, 7x7, 9x9. Στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων «Αλάνα» δραστηριοποιείται η σχολή ποδοσφαίρου του Ηρακλή Λάρισας. Οι εγκαταστάσεις των γηπέδων διατίθενται για προπονήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων, ποδοσφαιρικά τουρνουά, αγώνες ομάδων ιδιωτών κλπ.

Στους χώρους της «Αλάνας» λειτουργεί αναψυκτήριο με τηλεοράσεις (nova, ote tv) για την παρακολούθηση αγώνων της αγαπημένης σας ομάδας. Τέλος στο χώρο λειτουργεί μίνι παιδότοπος και μπορείτε να διοργανώσετε με πλήρη κάλυψη (τούρτα, παιδικά μενού, ανιματέρ, κλόουν κλπ.) τα παιδικά σας πάρτι. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων έκανε ακόμη ομορφότερο το χώρο εξωτερικά.

Οι φωτογραφίες του athleticlarissa.gr δείχνουν την σημερινή εικόνα των εγκαταστάσεων που πραγματικά είναι εντυπωσιακές. Ο χώρος έχει τελειοποιηθεί και είναι χαρακτηριστικό πως όλο και περισσότερα μικρά παιδιά θέλουν να εγγραφούν στην ακαδημία του Ηρακλή, αφού εκτός των άλλων, διαθέτει και εξαιρετικούς προπονητές με όρεξη και μεράκι αλλά και τεχνογνωσία.  

Για Κρατήσεις:
2o χλμ Λάρισας - Καρδίτσας
Τηλ. 2410624400
Κιν. 6934 463063