Βαθμολογία

Πελαργοί: «Ελλάς, Ελλάς, παίξε και για μας!»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της επίσημης αγαπημένης στο μπάσκετ, Πελαργοί οι οποίοι φυσικά δίνουν το παρών και στο Ελσίνκι προκειμένου να βρεθούν δίπλα στην εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Οι Πελαργοί αναφέρθηκαν στο σημερινό (6/9) παιχνίδι πρόκρισης απέναντι στη Πολωνία όπου οι ίδιοι με όση φωνή τους έμεινε θα φωνάξουν «Ελλάς μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!» και «Ελλάς, Ελλάς, παίξε και για μας!».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Πελαργών:

Ογδόντα άνθρωποι, εραστές της Επίσημης Αγαπημένης, κλείσαμε το μακρινό αυτό ταξίδι από την Άνοιξη, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουμε την ομάδα μας, κυρίως, στα δύσκολα… Άλλωστε, 12 συναπτά έτη, σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, δεν την αφήσαμε ποτέ μόνη!

Έτσι λοιπόν και απόψε θα είμαστε όλοι στις θέσεις μας και, με όση φωνή μας έμεινε από τα προηγούμενα τρία βράδια, θα φωνάξουμε «Ελλάς μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!».

Ουσιαστικά, το Eurobasket για την ομάδα μας ξεκινά απόψε και έχουμε βαθιά πίστη ότι ενωμένη θα κάνει το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί το ταξίδι της μαζί με τους «Πελαργούς» και στην Πόλη.

«Ελλάς, Ελλάς, παίξε και για μας!»