Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Επιστροφή στις αγωνιστικές δραστηριότητες στις ομάδες της Super League, μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική η οποία βρίσκει την ΑΕΛ να δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μιας και αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στην δεύτερη σερί εξόρμηση της στην Αθήνα και τέταρτη σερί αν βάλουμε και τα δυο τελευταία εκτός έδρας περσινά παιχνίδια. Η ομάδα του Πάους ξέρει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη η Ένωση που άφησε δυο βαθμούς στα Γιάννενα θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ΑΕΛ. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 18:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Από την ίδια συχνότητα θα καλυφθούν και οι αναμετρήσεις που θα ανοίξουν την αυλαία το Σάββατο, ήτοι τα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης - Λαμία στις 16:00 και Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα στις 18:15, ενώ Σάββατο θα παίξει και ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια, στις 20:30 σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Επίσης από την ίδια συχνότητα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο νησί των Φαιάκων απέναντι στην Κέρκυρα την Κυριακή στις 20:30, στην προσπάθεια της ομάδας του Ουζουνίδη για την πρώτη της φετινή νίκη, όπως και η αναμέτρηση της Δευτέρας στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

16:00 Αστέρας Τρίπολης - Λαμία: Novasports 2

18:15 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Novasports 2

20:30 Ξάνθη - Ολυμπιακός: Novasports 1

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

16:00 Πανιώνιος - Παναιτωλικός: Novasports 2

18:15 ΑΕΚ - ΑΕΛ: Novasports 2

18:15 Λεβαδειακός - Πλατανιάς: Novasports 3

20:30 Κέρκυρα - Παναθηναϊκός: Novasports 1

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

19:30 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Novasports 1