Βαθμολογία

Οι λεπτομέρειες για τη μάχη των 8...

Μετά από ένα «διάλειμμα» δυο χρόνων το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 επιστρέφει στη ζώνη των 8… Το πείραμα των 7 απέτυχε, αλλά δεν είναι το θέμα ο καταλογισμός ευθυνών… Το θετικό είναι ότι το συνειδητοποίησαν σχετικά γρήγορα… όχι όμως και ανώδυνα (και ο νοών νοείτω)… και από τη φετινή σεζόν το δελτίο επιστρέφει στην κανονική του ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένονται σοβαρές αλλαγές στη φυσιογνωμία του δελτίου… Άλλωστε η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου μοιραία επιβάλλει και το μοντέλο. Με λίγα λόγια το δελτίο θα είναι πολιτικό… και ανάλογα τις εξελίξεις, θα μειώνει ή θα αυξάνει την ένταση. Φυσικά θα ληφθεί υπόψιν και ο ανταγωνισμός… κυρίως το δελτίο του ΣΚΑΙ που επίσης είναι πολιτικό και λιγότερο του STAR που θα είναι ακριβώς το αντίθετο!

Ως εκ τούτου, μπορεί ο νέος ανταγωνισμός στη ζώνη των 8 να αποτελείται από τρεις παίκτες, Χατζηνικολαου, Ζαχαρέα, Κοσιώνη (για όσο της επιτρέπει η εγκυμοσύνη)… Ωστόσο η μάχη θα κριθεί μεταξύ του πρώτου και του τρίτου, αφού πρόκειται για δυο πολύ κοντινά μοντέλα ειδήσεων με την πολιτική να κυριαρχεί… μιας και το νέο δελτίο του STAR θα κινηθεί κόντρα στη λογική των δυο ανταγωνιστών του προτάσσοντας τα κοινωνικά, νεανικά και διεθνή θέματα.
Τέλος ως προς το πόσο ψηλά έχει βάλει κάθε κανάλι τον πήχη για το δελτίο του… αυτό δύσκολα αποτυπώνεται με ακρίβεια. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι στον ΑΝΤ1 επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία… άλλωστε όλοι είναι σοβαροί και έμπειροι και γνωρίζουν πολύ καλά ότι το δελτίο είναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι.

Στο Μαρούσι λοιπόν και όχι άδικα, με τα περυσινά δεδομένα θεωρούν ότι έχουν σοβαρές ελπίδες να κατακτήσουν την πρωτιά… αφού το δελτίο του ΣΚΑΙ φαίνεται να έχει οροφή!

Επιπλέον όμως, πέρα της δυναμικής του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1  πιστεύουν πολύ, τόσο στο νέο τους lead in ( η σειρά λεγεται «Παρθένα ζωή») όσο όμως και στο νέο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» που θα ακολουθεί κάθε βράδυ από Δευτέρα εως Παρασκευή. Δεδομένου ότι και η αναμονή για το πρόγραμμα που ακολουθεί έχει αποδειχθεί ότι προσθέτει νούμερα τηλεθέασης σε ένα δελτίο.

Κατά τα άλλα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ θα είναι στο ίδιο γνωστό αντιπολιτευτικό μοτίβο και το μόνο που μένει να αποδειχθεί στην πράξη είναι πόσο θα το επηρεάσει σε επίπεδο τηλεθέασης η απουσία της Σίας Κοσιώνη.

enimerosi24.gr