Βαθμολογία

Δείπνο στους δημοσιογράφους από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

«Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια, που κάνουμε. Ο Απόλλωνας είναι ένα κομμάτιι της πόλης μας και φέτος κάνει ένα σημαντικό εγχείρημα και αναμφίβολλα χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Από εμάς ότι χρειασθείτε, θα είμαστε δίπλα σας και πιστεύω να έχουμε μια αγαστή συνεργασία» είπε μιλώντας προς τους παρευρισκομένους δημοσιογράφους ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, που μίλησε γι αρκετή ώρα μαζί τους, απαντώντας σε ερωτήσεις, αλλά αναλύοντας και το πλάνο της διοικητικής λειτουργίας της λαρισινής ομάδας, πριν να αναχωρήσει εκτάκτως για της Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στους εκπροσώπους του Τύπου, μίλησε και ο GOLDEN Υποστηρικτής - ULTRA Χορηγός του Απόλλωνα κ. Νίκος Τσόγιας, ο οποίος και ευγενικά παρέθεσε για λογαρισμό της ΠΑΕ, το πλούσιο τραπέζι.

Στο γεύμα παραβρέθηκαν από πλευράς ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο διευθυντής κ. Ανδρέας Πασπαλιάρης, ο διοικητικός κ. Γιώργος Λιότσιος, ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Λάζαρος Παπαδούλης, ο Υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ της ΠΑΕ κ. Χρήστρος Τσούμαρης και φυσικά δημοσιογράφοι.  Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα και "κυανόλευκα".