Βαθμολογία

Δεν θα αγωνιστεί Γ' Εθνική ο Εορδαϊκός

Εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες του Εορδαϊκού για συμμετοχή στην Γ' Εθνική καθώς η επιτροπή που ανέλαβε το έργο της ανοικοδόμησης του συλλόγου δεν μπόρεσε να πετύχει το στόχο αυτό.

Πλέον αναζητούνται λύσεις προκειμένου ο σύλλογος να κατέβει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης με τον Ιωακείμ Ρουσάκη μέλος της επιτροπής να δηλώνει:

«Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε να σβήσει η ιστορική ομάδα του Εορδαϊκού και κάναμε ενέργειες να τον κρατήσουμε όρθιο. Δεν παραλάβαμε ομάδα αλλά μόνο ένα δελτίο ποδοσφαιριστή. Πληρώσαμε τις οφειλές προς την ΕΠΣ Κοζάνης, που ήταν 1100 ευρώ και δηλώσαμε αν και εκπρόθεσμα τη συμμετοχή μας στη Γ’ εθνική.

Αναζητήσαμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Τα προβλήματα πολλά, κυρίως οικονομικά από τη μία αλλά και αδυναμία να συμπληρώσουμε το ρόστερ από την άλλη. Βρήκαμε πόρτες κλειστές!!!

Οι παραπάνω λόγοι μας οδήγησαν στην απόφαση να μην κατέβει τελικά ο Εορδαϊκός σε κανένα πρωτάθλημα …τουλάχιστον για φέτος. Το επόμενο διάστημα θα εξετάσουμε πιθανές συνεργασίες για να επανέλθει ο Εορδαϊκός στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο του χρόνου».

Ο Θεόφιλος Σαρνασίδης, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην περσινή άνοδο της ομάδας στη Γ εθνική, στο άκουσμα της απόφασης εξαπέλυσε πυρά κατά της επιτροπής σωτηρίας αναφέροντας:

«Ανεβάσαμε την ομάδα από το τοπικό στη Γ’ Εθνική, βάζοντας το χέρι βαθειά στην τσέπη. Δεκαπέντε χρόνια ο κύριος Λιάμης στο ποδόσφαιρο, τέτοιες μαχαιριές δεν δέχθηκε! Πλανέψατε όλη την πόλη!

Γράψατε παντού ότι θα σώσετε τον Εορδαϊκό και είδαμε την κατάληξή του, διασύρατε  το όνομά του. Ζητούσατε χρήματα από επιχειρηματίες της πόλης όταν εσείς δεν βάζατε το χέρι στην δική σας τσέπη.

Κύριε Μαυροφρύδη – σωτήρα, ποιος είναι ο κύριος Ρουσάκης Ιωακείμ που τον βάζετε και κάνει αυτές τις δηλώσεις, είναι στην ομάδα; Τον ξέρει κανείς; Το μόνο που είχατε στόχο ήταν να χτυπήσετε τον κύριο Λιάμη, ντροπή σας, παρά τις πιέσεις μου ο Σάββας Λιάμης δεν ξαναγυρίζει πίσω.

Θαυμάστε τα έργα σας!

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!».