Βαθμολογία

Βάνης: «Ήταν ένα όνειρο ζωής»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Βασίλης Βάνης ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή.

Όπως ανέφερε ο κ. Βάνης αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής και νιώθει ευλογημένος για αυτό, ξέρει τι σημαίνει ΑΕΛ και αυτό θα πρέπει όπως είπε να το καταλάβουν άπαντες και υποσχέθηκε δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ προκειμένου η ΑΕΛ να παρουσιάσει ότι το καλύτερο στο γήπεδο. Αναφορικά με το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση τόνισε ότι αυτό θα ξεκαθαριστεί μετά το μίτινγκ που θα γίνει στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του νέου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ:

Για το αν είναι πρόσκληση - πρόκληση η ανάληψη αυτού του πόστου ανέφερε:

«Νιώθω ευλογημένος που είμαι σε αυτό το πόστο και ένα όνειρο μου πραγματοποιείται. Ξέρω τι σημαίνει ΑΕΛ, μιας και είμαι από εδώ, είναι μια ιδέα αυτή η ομάδα, ξέρω που βρίσκομαι, τι πρέπει να κάνω. Το θέμα είναι να καταλάβουν άπαντες τι σημαίνει ΑΕΛ, όπως οι ξένοι και αυτό είναι δική μου υπόθεση προκειμένου να γίνουν όλοι μια οικογένεια γιατί αυτό είναι ΑΕΛ, μια οικογένεια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ για να παρουσιάσει η ΑΕΛ ότι το καλύτερο μέσα στο γήπεδο, υπάρχει αισιοδοξία και το υλικό είναι εξαιρετικό».

Σχετικά με το αν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση είπε:

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι καθ οδόν για το Καρπενήσι. Θα κάνουμε μίτινγκ και εκεί θα αποφασίσουμε το πως θα κινηθούμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ