Βαθμολογία

Εντυπωσιακή με πεντάρα η Εθνική Ελπίδων

Eπιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε τη Δευτέρα (4/9) η Εθνική Ελπίδων, συντρίβοντας στο Περιστέρι τη Μολδαβία με 5-1 για τα προκριματικά του ΕURO 2019 και διπλασιάζοντας τις νίκες στον όμιλό της. Το σκορ για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη άνοιξε ο Γαλανόπουλος στο 7', για να ισοφαρίσουν οι Μολδαβοί με τον Τσάτσαρους στο 34ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, οι Έλληνες διεθνείς ήταν ασυγκράτητοι και στο 45'+2 ο Κουλούρης αξιοποίησε την παράλληλη μπαλιά του Ανδρούτσου και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-1.

Στο 48' ο Λημνιός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το τρίτο γκολ της Εθνικής, ο Κουλούρης σκόραρε ξανά στο 57' με ατομική προσπάθεια και αφού ξεπέρασε την την αντίσταση του Μολδαβού τερματοφύλακα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ανδρούτσος στο 78' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μεληκιώτη από τον Τίμπουρ. Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στις 5 Οκτωβρίου, αυτή τη φορά επί μολδαβικού εδάφους.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κοτσαρης, Σάλιακας, Ευαγγέλλου, Καραχάλιος, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Γαλανόπουλος (76' Μελικιώτης), Μανθάτης (61' Χατζηγιοβάνης), Ανδρούτσος (79' Ορφανίδης), Λημνιός, Κουλούρης.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ (Ντάνουτ Οπρέα): Τιμπούρ, Μακρίτσι Α., Μαραντίτσι, Γιαλμπά, Ντράγκαν, Οαντσέα (49' Νταμασκάν), Μποϊτσίουτς, Μακριτσί Β., Μπότζι, Τσάτσαρους (73' Μαντριτσένκο), Γκουλτσέακ (50' Κοτσοκάρου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα 6 7-1 (2 ματς)

2. Κροατία 3 3-0 (1 ματς)

3. Λευκορωσία 3 1-2 (2 ματς)

4. Μολδαβία 3 3-8 (3 ματς)

5. Σαν Μαρίνο 0 0-3 (2 ματς)

6. Τσεχία (δεν έχει αγωνιστεί ακόμα)