Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ντάγκρα ο ΑΟΧ-Κισσαμικός

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοίνωσε την έναρξης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ντάγκρα. Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή: Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1995 και έκανε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στον Πανιώνιο και τη σεζόν 2015-2016 έκανε γεμάτη χρονιά με τον Αστέρα Βάρης στη Γ’ Εθνική (27 συμμετοχές – 5 γκολ). Την περασμένη σεζόν είχε πολύ καλή παρουσία στη Football League με τον Αχαρναϊκό (26 συμμ. – 5 γκολ), ενώ έπαιξε και σε 2 ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπήκε στην προπόνηση ο Ντάγκρας

Αποθεραπεία το απόγευμα της Δευτέρας στη Μοναχή Ελιά είχε το πρόγραμμα για τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, μετά τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Παλαιόχωρα. Η προπόνηση ήταν διάρκειας μιας ώρας και τα περιεχόμενά της ήταν ελαφρύ τρέξιμο και παιχνίδια τεχνικής με την μπάλα. Στην προετοιμασία της ομάδας έχει ενσωματωθεί και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Δημήτρης Ντάγκρας. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (05/09) και το επόμενο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (09/09) στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.