Βαθμολογία

Επενδύει σε νέους ο Μακεδονικός!

Συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος και ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Δημήτρη Τράικο και Θανάση Ρίτσκο οι οποίοι αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή. Την Τετάρτη ταξιδεύουν στα Γιαννιτσά, όπου και θα αντιμετωπίσουν την τοπική Αναγέννηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι»:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, του 19χρονου Δημήτρη Τράικου και του 21χρονου Θανάση Ρίτσκου.

Ο Δημήτρης μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα Χελιδόνια, ενώ έχει περάσει από την Κ17 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και από την Κ20 του Απόλλων Καλαμαριάς και τους Ακρίτες Συκεών.

Ο Θανάσης είχε πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Παύλου Μελά παίζοντας τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι ένα μεγάλο μέρος των παιχνιδιών και θέλησε φέτος να κυνηγήσει το όνειρό του με την ομάδα του Μακεδονικό αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Ο Μακεδονικός καλωσορίζει τους δύο νεαρούς αθλητές στην ομάδα και τους εύχεται μια υγιής χρονιά και να πετύχουν τους στόχους τους τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».