Βαθμολογία

Ήττα από την Ντέγκλα με 2-1 για τον Ολυμπιακό Β.

Τη φιλική ήττα από την αιγυπτιακή ομάδα Α’ Εθνικής Γουάντι Ντέγκλα γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Καρπενήσι με σκορ 2-1 παρά την αρκετά καλή εικόνα που παρουσίασε. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τους ερυθρόλευκους να μένουν πίσω στο σκορ με 2-0 και να μειώνουν ένα λεπτό πριν τη λήξη. Η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε μόνο τους Τόσκα και Σεχολάρι σε όλο το ματς και έκανε πολλές αλλαγές.

Στο 5’ στην πρώτη αξιόλογη τελική προσπάθεια των Βολιωτών, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια σε σουτ του Σεχολάρι.  Ακολούθως στο 17’ χάθηκε μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον ίδιο παίκτη, καθώς σέντραρε ο Βασίλιεβιτς και ο Σεχολάρι πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας της αιγυπτιακής ομάδας απέκρουσε σε κόρνερ στην πιο επικίνδυνη στιγμή για τους ερυθρόλευκους στο πρώτο 45λεπτο. Από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ανησύχησε στο 45’, όταν το σουτ του Αραφάτ πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

Στην επανάληψη το ματς είχε περισσότερο θέαμα και από νωρίς απέκτησε άλλη τροπή, αφού στο 47’ έγινε το 1-0 για τους Αιγύπτιους. Ο Σαμίρ από πλάγια δεξιά εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλον τον κόσμο και κατέληξε στην απέναντι δεξιά γωνία του Κούτσικου. Στο 55’ ο Ολυμπιακός δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με εύστοχο σουτ του Σερίφ εκτός περιοχής, που έσκασε μπροστά στον Κούτσικο και πήγε στην αριστερή του γωνία. Έτσι έγινε το 2-0, με τους ερυθρόλευκους να αντιδρούν στη συνέχεια, αφού απώλεσαν δύο σημαντικές ευκαιρίες και πέτυχαν στην τρίτη το μοναδικό τους γκολ. Συγκεκριμένα, στο 64’ ο Αλαμάνης βγήκε στο τετ-α-τετ από μπαλιά του Σεχολάρι, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκήπερ, που στο 69’ απομάκρυνε και το αξιόλογο σουτ του Τόσκα εκτός περιοχής. Τελικά, στο 89’ οι προσπάθειες του Ολυμπιακού επιβραβεύθηκαν, αφού η κεφαλιά του Σεχολάρι μετά από γέμισμα του Δήμου Κόκα από τα δεξιά κατέληξε στα δίχτυα. Να σημειωθεί ότι η Γουάντι Ντέγκλα ολοκλήρωσε με δέκα το ματς, αφού στο 80’ ο Γιασέρ τραυματίστηκε και δεν έγινε άλλη αλλαγή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κούτσικος (67’ Κωνσταντίνου), Αγγελής (46’ Κόκας Δήμος), Καραμπάς (90’ Πατσής), Λούγκος (71’ Χατζόγλου), Κραγιόπουλος (90’ Πολυχρονιάδης), Τόσκας, Βασίλιεβιτς (58’ Καράμπελας), Παπαϊωάννου (58’ Νόνης), Σεχολάρι, Ευθυμιάδης (27’ λ. τρ. Μέμος-89’ Ζάχος), Καρβούνης (46’ Αλαμάνης)

ΓΟΥΑΝΤΙ ΝΤΕΓΚΛΑ : Αμπντέλ Μονσέπ, Αζάπ, Χασάν (33’ Αμπντέλ Άτι), Ελ Σενάουι. Μαχμούτ (33’ Σαμίρ), Τάρεκ, Σάλεμ (28’ Μάρει), Αραφάτ, Μπέντερ, Σερίφ, Ανουάρ (28’ Βαλίντ). Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι: Έλα Ατ, Γιασέτ, Ρέτα.

Πηγή: magnesiasports