Βαθμολογία

Αναχώρησε για Καρπενήσι η ΑΕΛ, άγνωστο για φιλικό

Για το Καρπενήσι αναχώρησε σήμερα (4/9) το πρωί η ομάδα της ΑΕΛ η οποία θα πραγματοποιήσει στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας μια μίνι προετοιμασία.

Οι "βυσσινί" θα παραμείνουν στο Καρπενήσι μέχρι το Σάββατο (9/9) όπου και θα αναχωρήσουν για την Αθήνα και το ματς της Κυριακής (10/9) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Super League.

Το γεγονός της αναχώρησης σήμερα, αντί για Σάββατο (2/9) έφερε και την αναβολή της αναμέτρησης με την αιγυπτιακή Γουέντι η οποία έπαιξε τελικά φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα αναχωρήσει απόψε το απόγευμα για την πατρίδα της. Η ΑΕΛ είναι άγνωστο αν θα δώσει κάποιο φιλικό τις μέρες που θα είναι στην πόλη της Στερεάς Ελλάδας και αυτό γιατί όλες οι ομάδες έχουν αποχωρήσει από το βουνό.

Ο Εργοτέλης είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει, με την κρητική ομάδα να δίνει φιλικό την Πέμπτη (7/9) με το Βελούχι και εν συνεχεία θα αναχωρήσει και αυτός για το Ηράκλειο. Με δεδομένο ότι οι "βυσσινί" θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα είναι ανέφικτο να παίξουν είτε με τον Εργοτέλη, είτε με το Βελούχι, μιας και παίζουν μεταξύ τους την Πέμπτη και είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να δώσουν κάποιο φιλικό.