Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία για ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό και την Παλαιοχώρα που έλαβε χώρα στη Μοναχή Ελιά.

Η Παλαιοχώρα, που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στη Γ' Εθνική, ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις και βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να κερδίσει το ματς καθώς είχε δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην ομάδα του Πετράκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, που προετοιμάζεται για το σουπερ καπ με αντίπαλο τον ερασιτέχνη Πλατανιά είχε, όπως είπαμε, δοκάρι στο 9' με τον Δρακάκη καθώς και με τον Κερμενίδη στο 38', στο 55' και στο 81', ενώ μοναδική καλή στιγμή για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο 88' με τον Τασιούλη.

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Γαβαλάς (46′ Μπλατσιώτης), Σερβιλάκης (46′ Φουάσης), Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Νικόλτσης (69′ Ντάγκρας), Αποστολίδης (46′ Τασιούλης), Χαλκιαδάκης (46′ Ποτουρίδης).
 
Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός (46′ Γύπαρης), Καζαντζίδης (85′ Παπαδόπουλος), Θεοδωράκης (46′ Κορνελάτος), Κουμπαρούλης (77′ Ζουμπούλης), Σαμαράς, Μαζιώτης (69′ Τζαγκαράκης), Αντ. Μανουσάκης (84′ Καρανάκης), Δ. Μανουσάκης (61′ Μάστορας), Κουλούρης (46′ Ζαϊμίδης), Κερμενίδης, Δρακάκης (46′ Αθανασόπουλος).