Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό στα Σπάτα, 2-1 ο Αήττητος τη Θύελλα Ραφήνας

Ο Αήττητος Σπάτων ήταν ο νικητής στο φιλικό «ντέρμπι» με τη Θύελλα Ραφήνας, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1 στα Σπάτα.

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έχασε αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο μέρος, ενώ στο πρώτο η Θύελλα στάθηκε πολύ καλά και έδειξε ότι δεν θα πέσει αμαχητί φέτος στη Γ’ Εθνική όπως πολλοί πιστεύουν.

Ο Αήττητος άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Βιδάλη στο 32’, ενώ στο 42’ ο Γεραγωτέλης με σουτ από πλάγια θέση έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος ο Αήττητος ήταν καλύτερος, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κρητικού στο 69’, ενώ μια καλή στιγμή είχε και η Θύελλα με το σουτ του Χαρακτίδη να εξουδετερώνει ο Λέτσο. Το τελικό 2-1 ήρθε στο 78’, όταν οι γηπεδούχοι βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση και η μπάλα έφτασε στον Σκούμα, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Πάντο.

Αήττητος Σπάτων (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Βιδάλης, Τσέπας, Σκαφίδας, Γκούμας, Τσιλιγγίρης, Νικλητσιώτης, Κρητικός.

Έπαιξαν και οι: Λέτσο, Φαρινόλα, Δουκάκης, Κατσικογιάννης, Τσίρος, Μωυσιάδης, Σκούμας, Σέιτι.

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Δημητρίου, Χαρακτίδης, Αράπης, Σένε.

Έπαιξαν και οι: Μπουντάκης Κ., Καραπάνος, Μουσαζάντε, Μπαλωμένος, Μέγας, Σαντίκου, Παπατσαράκης, Μπότης.

πηγή: epsanastisentra.blogspot.gr