Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Τέσσερις κλεισμένες μεταγραφές...»

Με 4-0 έχασε η Βέροια στο κυριακάτικο (3/9) φιλικό με τον Άρη, ωστόσο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του. Ο τεχνικός των Ημαθιωτών τόνισε ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, ενώ έκανε λόγο για τέσσερις κλεισμένες μεταγραφές.

«Εμείς, μετά την υπερπροσπάθεια που κάναμε την Τετάρτη στο Kύπελλο, θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια παιδιά από την Κ20 και πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε τους βασικούς, αλλά φάνηκε η κούραση από τον αγώνα Kυπέλλου και δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε.

Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Το δείξαμε και στον ματς με τον Αιγινιακό, με πολλή ταχύτητα και ποιότητα στην ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας. Θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο και με τις μεταγραφές που θα έρθουν. Απ' ό,τι βλέπετε και εσείς ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της Βέροιας είναι 22 χρονών, άρα γίνεται μια δουλειά που θα φανεί στα επόμενα χρόνια ώστε η ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Άρης μου φάνηκε πιο έτοιμος, αλλά εμείς παίξαμε με 6 παιδιά από την Κ20. Όταν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι βασικοί μας, φάνηκε ότι δεν έχουν βάθος επειδή δεν έχουν έρθει οι μεταγραφές μας. Λείπουν δύο βασικοί και τέσσερις μεταγραφές κλεισμένες. Έδειξε σε καλό δρόμο και πιο έτοιμος, αλλά μη σας ξεγελάει αυτό», δήλωσε ο Χαραλαμπίδης.